HOME Referenties

Tevreden klanten

Inge en Ruud

Blind vertrouwen
Als je, zoals wij, een eigen huis hebt en zelf vanwege allerlei andere werkzaamheden weinig tijd en een paar linker handen hebt gecombineerd met leuke ideeën over hoe het huis er uit zou moeten zien, dan ligt het voor de hand dat je noodzakelijk onderhoud en mooie verbouwplannen aan een professional over laat.
Toen wij alweer enige jaren geleden voor een betrekkelijk eenvoudige hang- en sluitwerkklus op zoek waren naar een ‘mannetje’ dat dit voor ons zou kunnen doen, kwamen wij Jan Osinga tegen en het klikte meteen.
Zo kwam het dat Jan spoedig daarna een muziekkast voor onze verzameling cd’s en platen bouwde die hij samen met ons ontwierp omdat wat wij wilden hebben gewoon niet bestond.
In de loop der tijd heeft Osinga Klusservice zo ongeveer ons gehele huis onder handen gehad: nieuwe keuken, nieuwe voor- en achterpui, laminaatvloeren, schilderwerk enzovoort.
Jan Osinga verkoopt niet snel ‘nee’. Weet hij niet onmiddellijk een oplossing, dan komt hij er later nog eens op terug en blijkt een aanvankelijk probleem toch oplosbaar.
Wanneer je, zoals wij, visueel gehandicapt bent, moet je op anderen kunnen vertrouwen. Bij Jan Osinga is dat nooit moeilijk. Hij weet altijd precies hoe wij het willen hebben, komt met zinnige tips en adviezen en zorgt er altijd voor dat wij niet onze nek breken over door onachtzame werklieden achtergelaten rommel in ons eigen huis. In de loop der tijd hebben wij ondervonden dat wij er blindelings op kunnen vertrouwen dat het werk zo wordt uitgevoerd als wij dat in ons hoofd hadden.

Wij begrijpen dan ook best dat u ook wel eens een afspraak zou willen maken met Osinga Klusservice. Doe dat vooral, maar niet allemaal tegelijk alstublieft want dan blijft er geen tijd meer voor ons over!