Referenties

Blind vertrouwen

december 3, 2018

Als je, zoals wij, een eigen huis hebt en zelf vanwege allerlei andere werkzaamheden weinig tijd en een paar linker handen hebt gecombineerd met leuke ideeën over hoe het huis er uit zou moeten zien, dan ligt het voor de hand dat je noodzakelijk onderhoud en mooie verbouwplannen aan een professional over laat. Toen wij alweer enige jaren geleden voor een betrekkelijk eenvoudige hang- en sluitwerkklus op zoek waren naar een ‘mannetje’ dat dit voor ons zou kunnen doen, kwamen wij Jan Osinga tegen en het klikte meteen. Zo kwam het dat Jan spoedig daarna een muziekkast voor onze verzameling cd’s en platen bouwde die hij samen met ons ontwierp omdat wat wij wilden hebben gewoon niet bestond. In de loop der tijd heeft Osinga Klusservice zo ongeveer ons gehele huis onder handen gehad: nieuwe keuken, nieuwe voor- en achterpui, laminaatvloeren, schilderwerk enzovoort. Jan Osinga verkoopt niet snel ‘nee’. Weet hij niet onmiddellijk een oplossing, dan komt hij er later nog eens op terug en blijkt een aanvankelijk probleem toch oplosbaar. Wanneer je, zoals wij, visueel gehandicapt bent, moet je op anderen kunnen vertrouwen. Bij Jan Osinga is dat nooit moeilijk. Hij weet altijd precies hoe wij het willen hebben, komt met zinnige tips en adviezen en zorgt er altijd voor dat wij niet onze nek breken over door onachtzame werklieden achtergelaten rommel in ons eigen huis. In de loop der tijd hebben wij ondervonden dat wij er blindelings op kunnen vertrouwen dat het werk zo wordt uitgevoerd als wij dat in ons hoofd hadden. Wij begrijpen dan ook best dat u ook wel eens een afspraak zou willen maken met Osinga Klusservice. Doe dat vooral, maar niet allemaal tegelijk alstublieft want dan blijft er geen tijd meer voor ons over!

Inge en Ruud

Jong van jaren, maar oud in kennis en kunde

december 3, 2018

Wij woonden in een groot huis uit 1928. De waterleidingen waren nog van lood en in de loop der tijd was er veel verbouwd. Gelukkig kenden wij een oude vakman, die nog alle kneepjes van het vak beheerste. Toen die weg viel begon de kommer en kwel totdat wij de duizendpoot Jan Osinga tegen kwamen. Jong van jaren, maar oud in kennis en kunde. Altijd weer wist hij oplossingen te verzinnen voor moeilijke problemen. Hij had veel plezier in het uitvogelen van onmogelijke situaties. Hij heeft ons menigmaal uit een dip geholpen. Later hebben wij een nieuwbouw appartement gekocht. Tijdens de bouwfase heeft Jan ons met raad en daad bijgestaan, en ons vele zeer goede suggesties gegeven ter verbetering van de uitvoering. Elk detail kreeg zijn volle aandacht en dat leidde tot vele goede aanpassingen. Tijdens de afwerkfase van het appartement heeft hij veel creatieve oplossingen bedacht en uitgevoerd, waardoor het eind product volledig naar onze zin is. Vakmanschap en creativiteit komen bij Jan samen. Wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen. (bovendien is hij gezegend met twee rechter handen)

Rob en Anneke

Gedacht in oplossingen, nooit in problemen

december 3, 2018

Al vele malen verbouwden wij ons huis. Nog niet eerder was het zo’n plezierige onderneming! Jan Osinga Klusservice dacht met ons mee: creativiteit en vakmanschap gingen goed samen. De badkamer werd eerst totaal gestript, waarbij verrassende ontdekkingen werden gedaan. Daar waar problemen om de hoek kwamen, werd een andere sterke kant van osinga zichtbaar: er werd gedacht in oplossingen, nooit in problemen. Resultaat: wij genieten van onze fantastische badkamer, geheel op maat.

Kees en Wilma

Walk in closet

december 3, 2018

Nadat wij een nieuwe woning hadden gekocht was het tijd om nog meer dromen in vervulling te laten gaan. Een walk in closet zoals dat zo mooi heet. Wij zijn ons gaan oriënteren en kwamen erachter dat er veel te krijgen is in alle prijsklassen. Bij het opvragen van offertes zie je al de eerste verschillen, verkopers die graag willen verkopen maar geen technische kennis hebben. Totdat wij Jan tegenkwamen, communicatief goed en nog technisch ook, hij snapte wat wij wilden realiseren in onze slaapkamer. Alle beloften die hij gedaan heeft zijn waargemaakt, sterker nog, tijdens de bouw van de inloopkast kwam Jan met zulke leuke ideëen die gelijk zijn doorgevoerd. (Een lichtschakelaar op afstandbediening, aansluiting van stroompunten op een beter toegankelijke plaats, enz). Zodra wij weer een klus in ons huis hebben zullen wij zeker weer gebruik maken van dit klusbedrijf (onlangs weer gedaan voor een afzuigsysteem en je hoeft niet bang te zijn dat de klus geklaard wordt en de rest eromheen geruïneerd achterblijft).

Hans en Mirjam

Bel nu